Wi-Fi analysator

Utvid alle | Skjul alle

Kun tilgjengelig i Kaspersky Premium.

Ytelsen til smartenhetene dine avhenger av kvaliteten på Wi-Fi-signalet. Tilgrensende nettverk bruker ofte de samme kommunikasjonskanalene. Som et resultat kan interferens og høy nettverksbelastning føre til at Wi-Fi-tilkoblingen din blir dårligere. Wi-Fi analysator kan hjelpe deg med å lære mer om Wi-Fi-nettverket ditt, finne det optimale stedet for ruteren i hjemmet ditt, velge den minst travle kommunikasjonskanalen og ellers forbedre Wi-Fi-oppsettet.

Hvordan gå videre til konfigurasjon av Wi-Fi-analysator

Hvordan sjekke Wi-Fi-signalstyrken

Hvordan bytte til en mindre opptatt Wi-Fi-kanal

Hvordan forbedre tilkoblingshastigheten ved å endre Wi-Fi-driftsmodus

Hvordan forbedre hastigheten ved å endre frekvensbåndet og båndbredden til Wi-Fi-kanalen

Hvordan forbedre Wi-Fi-signalet ved hjelp av Wi-Fi-roaming

Vi anbefaler også at du bruker en sikkert passord og sikker kryptering for Wi-Fi-nettverket ditt.